Projekt Dodge i 2022


Projekt Dodge år 2022


Scroll ned og følg renoveringsarbejdet for året 2021


5. januar 2022

Så blev de sidste dele hentet ved maleren Steen på ulvigvej i Esbjerg Ø og vi fik lige lavet lidt på Dodgen Elwin og jeg. Godt Nytår


8. januar 2022

Nyt Klapbord til glas og champ. køler på vej til Dodgen i bag.

Mangler lige et mål til det store hul.


9. januar 2022

Beklager vi var to ældre der tyvstartede 2022.

Tanken færdig monteret Elwin - Skærm inddækningen i bag er færdig montere træ mont. til beklædning i et rum, så er vi på vej igen.


14. januar 2022

Så lykkedes det at få en ny maskine i gang og et nyt beslag efter et nedbrud.

Første gangs lak og vi er på vej til hjemmebaren i Dodgen.


16. januar 2022

Endelig fik jeg gjort det sidste af gulvet færdigt -fik også lige startet på skabsindelingen -- Samt mont. blinklys -- Elwin fik hele tank systemet afsluttet og er nu i gang med bag bremserne.


23. januar 2022

Så blev mobilbaren færdig og mont. er er skåret et nyt trinbræt i dørkplade The boys er i gang med at modificere en forstol , et projekt der nok må opgives til nogle andre stole kan findes. sådan kan det også gå. op på hesten igen


6. februar 2022

Så blev vi stort set færdige med bunden i bag. Elwin legede lidt med strøm og lys bl.a. blå blink, så det går fremad vi var lidt amputerede i dag pga. ferie.


13. februar 2022

Denne Søndag blev jeg færdig med bunden i bag og fik den lakeret

Henrik er i gang med det fine træ til stigeholderen på taget.


27. februar 2022

Denne søndag blev brugt på elarbejde af Elwin, gummimåtte lagt i, og bøjle til holderen, der skal monteres på taget, blev malet af Ivan. 


7. marts 2022

Elwin er igen på knæ og hygger sig med alle hans ledninger. Henrik søger skjul for Ivan, men bliver efter en lille løbetur rundt om vognen i bedste børnehave stil, fanget af Carsten. Udover lidt motion fik henrik lavet et flot stykke arbejde med at få slebet træ til tagstigen og samlet dem - en rekonstruktion af de gamle.

Ivan tilpassede slangevognsskinner og monterede smørenipler i bagfjederne. Effektiv søndag.