Projekt DODGE - følg med her

Projekt DODGE  -  sæson 2022

Scroll ned og følg renoveringsarbejdet.


5. januar 2022

Så blev de sidste dele hentet ved maleren Steen på ulvigvej i Esbjerg Ø og vi fik lige lavet lidt på Dodgen Elwin og jeg. Godt Nytår


8. januar 2022

Nyt Klapbord til glas og champ. køler på vej til Dodgen i bag.

Mangler lige et mål til det store hul.


9. januar 2022

Beklager vi var to ældre der tyvstartede 2022.

Tanken færdig monteret Elwin - Skærm inddækningen i bag er færdig montere træ mont. til beklædning i et rum, så er vi på vej igen.


14. januar 2022

Så lykkedes det at få en ny maskine i gang og et nyt beslag efter et nedbrud.

Første gangs lak og vi er på vej til hjemmebaren i Dodgen.


16. januar 2022

Endelig fik jeg gjort det sidste af gulvet færdigt -fik også lige startet på skabsindelingen -- Samt mont. blinklys -- Elwin fik hele tank systemet afsluttet og er nu i gang med bag bremserne.


23. januar 2022

Så blev mobilbaren færdig og mont. er er skåret et nyt trinbræt i dørkplade The boys er i gang med at modificere en forstol , et projekt der nok må opgives til nogle andre stole kan findes. sådan kan det også gå. op på hesten igen


6. februar 2022

Så blev vi stort set færdige med bunden i bag. Elwin legede lidt med strøm og lys bl.a. blå blink, så det går fremad vi var lidt amputerede i dag pga. ferie.


13. februar 2022

Denne Søndag blev jeg færdig med bunden i bag og fik den lakeret

Henrik er i gang med det fine træ til stigeholderen på taget.


27. februar 2022

Denne søndag blev brugt på elarbejde af Elwin, gummimåtte lagt i, og bøjle til holderen, der skal monteres på taget, blev malet af Ivan. 


7. marts 2022

Elwin er igen på knæ og hygger sig med alle hans ledninger. Henrik søger skjul for Ivan, men bliver efter en lille løbetur rundt om vognen i bedste børnehave stil, fanget af Carsten. Udover lidt motion fik henrik lavet et flot stykke arbejde med at få slebet træ til tagstigen og samlet dem - en rekonstruktion af de gamle.

Ivan tilpassede slangevognsskinner og monterede smørenipler i bagfjederne. Effektiv søndag.


13. marts 2022

Kære Følgere, så blev det igen en Søndag hvor nogen lavede noget medens andre "bare" står og forplejer sig. Spøg til side. Alle lavede endnu en god indsats.


20. marts 2022

Endnu en aktiv søndag. Det nærmer sig afslutningen på træarbejdet. Sidste indstigning næsten færdig, nu med låge til bremsecylinder.

Elwin snart færdig med alt el arbejde. Og så kunne vores flittige Ivan ikke holde sig væk trods det var hans fødesldag. Tillykke med dagen. 


3. april 2022

CP er meget k.treret med at trække kanter op så flot - Gammel nok er blevet færdig med bremserne på stigevognen Henrik vurderer opgaven og har ellers mont. bolte i taget på Dodgen til div. beslag

nå ja jeg har arbejdet i træværket en god dag på jobbet. 


10. april 2022

Kære følgere så er der lavet lidt igen CP maler de sidste kanter og lakerer stigeholderne til taget, jeg fik lavet det det sidste træværk i fordørene og fik tilpasset nye nogle rustfrie bundplader.


17. april 2022

Påske søndag blev der lavet en hel del på Dodgen Henrik gik i gang med at skifte frontpumpe beslaget Elwin var på motoren CP fortsatte med kantmaling mm. jeg fik gjort en del bundplader færdig.


1. maj 2022

Så blev dagens slid færdig. Prøveindsat lameller til sidedørene og Elwin fik sørme tryk på bremserne samt Boe lev. Frontpumpen efter en større renovering ja ja vi kommer et skridt videre hver gang. vi måtte lige ordne et olie lækage på stigevognen også.

Kommende Lørdag er vi i Vejle med stigen til Falck fest.


8. maj 2022

Dodgen fik i weekenden monteret ny front og låger prøvemonteres inkl. låse. En travl weekend hvor der også skulle køres i 2339 til en Falck fest i Vejle og en konfirmation. 


15. maj 2022

Så er der lige brændt endnu en Søndag af på Dodgen. Vi fik lavet de sidete låsehuller i skabsdørene og sat nogle lameller i - vi fik også løftet frontpumpen på plade samt beslag til køler og inderskærme.


29. maj 2022

Så er endnu en Søndag brændt af. CP fik startet på mont af stigeholder på taget. Henrik fik mont kølehoder stativet. Elwin fik sat horn på der duer. Jeg var hjælper rundt omrking i dag og min sandten om ikke der kom fint besøg i dag Egtveds Brandchef tidligere Chef for Stigelauget BØJE var forbi med brød, så lækkert og et dejligt gensyn.


12. juni 2022

Denne Søndag blev det til lidt fin tænkning og Henrik fik gang i mont. af inderskærme samt vasket køler Ivan fik banket 2 nye slutdæksler til sugeslange holderne på taget. Elwin gik i gang med tilpasning af bagbremserne.


26. juni 2022

Denne søndag blev det til montering af køler.

26.juni Mont af køler


3. juli 2022

Holder til sugeslanger til taget svejset op - tromler rengjort for "gammel" fedt - messing på køler rengjort til klarlagt - lidt svejsning er udført.


10. juli 2022

Så fik vi døbt Dodgen med det nye vognnr. Elwin er i gang med en speeder forbindelse jeg har gjort slangeholderne til taget færdig og fået sat navn på, så nu er de også klar til montering.


11. juli 2022

Slangeholdere blev monteret på taget. Nu begynder bilen at ligne sig selv igen.


31. juli 2022

Samling af jalousilåger er påbegyndt. Et arbejde hvor der skal fintænkes.


7.august 2022

Ivan var alene på værkstedet. Der blev slebet en stak bolte om til 4 kant hoveder . Desuden lavet nogle wire på mål til jalousilågerne.